Välkommen till

Forever Transport

Limousineservice i Båstad och hela Skåne

Varmt välkommen till Forever Transport, här levereras upplevelser av högsta klass. Vi erbjuder åkturer i våra limousiner som du och ditt sällskap sent kommer glömma, eller varför inte boka en av våra sportbilar. Forever Transport är ett familjeägt företag som levererar tjänster präglade av lyx, glamour och toppservice. Vare sig du är intresserad av att boka en limousine eller anordna ett event, så är vi företag för dig som strävar efter det där lilla extra. Vi erbjuder heltäckande evenemangslösningar för privatpersoner och företag, där vi kan stå både för transporten men även för arrangemanget. Har du några frågor eller funderingar, tveka inte på att höra av dig. Vi finns tillgängliga med vår limousineservice i Båstad och hela Skåne.

Tillsammans gör vi dagen storslagen.

Boka Limousineservice

En limousine är det perfekta fordonet vid tillställningar som svensexa, möhippa, bröllop eller när du helt enkelt bara vill sticka ut från mängden. Med över femton års erfarenhet av persontransporter och ett kvalitetsutbud av limousiner, så är vi det självklara valet när du vill göra en storslagen entré. Vi erbjuder en limousineservice där du och ditt sällskap står i centrum. Våra förare har en mångårig erfarenhet av svål bröllopstransporter som festkörningar i partylimousinen, vi vet helt enkelt vad som krävs för en oförglömlig upplevelse. Vi erbjuder vår limousineservice runt omkring hela Skåne som exempelvis Båstad. Du kan även boka oss för körningar i Danmark.

Events

Vi har under flera år arrangerat fester och evenemang åt såväl vänner som affärspartners samt företag, nu är vi redo att anordna ditt event! Hos oss hittar du skickliga makeupartister som kan stå till tjänst under bröllopet, balen eller studenten. Vi har även en fotograf som erbjuder allt från härliga familjeporträtt till en kärleksfulla bröllopsfotografier. Behöver du någon som sköter planeringen och ser till att alla bitar faller på plats? Du kommer med önskemålen, vi gör jobbet. 

Eventbolaget

Bröllop/student/bal

Företagsevent/konferens/personalfest

Stylist/Makeup artist

Fotograf

Våra bilmodeller

VIT LIMOUSINE

SVART LIMOUSINE

SILVER LIMOUSINE

MASERTI QUATTROPORTE

AUDI TT RS