Foto Madsen

Vår fotograf Dan Madsen har ett brinnande intresse för foto och besitter dessutom en väldigt stor skicklighet för att kunna fånga de rätta ögonblicken. När Dan befinner sig bakom kameran kan du känna dig avslappnad och trygg, han har en lång meritlista inom fotografins olika områden.

Hans stora passion har länge varit porträttbilder och med hjälp av kameran lyckas Dan skapa levande bilder där han verkligen fångar personligheten bakom porträttet. Dan Madsen äger företaget Foto Madsen och har sin studio ute på vårt kontor i Rydebäck, men det är självklar inte bara i studion som Dan fotograferar. Här erbjuds allt från bebisporträtt och familjeporträtt till businessporträtt av olika slag. Bara fantasin och kreativiteten sätter stopp för vad som är möjligt. 

Men det är inte bara porträttbilder som är Dan Madsens styrka, utan han har även medverkat som fotograf på flertalet bröllop och ceremonier. Låt han vara med under den stora dagen och fånga de mest fantastiska ögonblicken ett bröllop bjuder på.

Kontakta oss för pris och vidare information.