Limousine

Forever Transport har sitt säte i Glumslöv och kontor i Malmö. Vi har även garage och konferenscenter i Helsingborg samt ett garage i Malmö. Alla våra fordon är godkända för yrkesmässig persontrafik av bilprovningen och vi innehar trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen. Chaufförerna i företaget har en giltig taxiförarlegitimation. Vi försäkrade hos Svetax och godkända för F-skatt. Vi finns i hela Skåne men erbjuder även körningar i exempelvis Halmstad, Kristianstad, Göteborg och Stockholm. Forever Transport är specialiserade på bröllop, event, företagsevenemang, samt representativ transport.

Partners

Vi är ett företag med ett brett kontaktnät och tillsammans med våra partners i branschen kan vi erbjuda kunder bättre service och kvalité. Tillsammans med våra partners hjälps vi åt med såväl nya som gamla kunder. För att vi och våra partners ska uppnå framgång hittar vi på aktiviteter tillsammans och hjälper varandra med marknadsföring på våra respektive hemsidor. Ring oss så berättar vi mera. Telefon: 073-978 5001 eller e-posta oss på: info@eventlimousine.se

Limousineföretag vi rekommenderar

MD Limousine Service
CrownLimo
A-classlimo – Ta kontakt med Annelie på A-classlimo för absoluta bästa service. Hon har över 25 års erfarenhet av limousinecervice i Stockholm. Riktigt vass service och fantastiska limousiner i garaget.

 

Bra att veta

Vad har ni för typ av limo?
Vår bilpark består av limousiner från Lincoln Town Car Super Stretch Limo!

Hur betalar man för resan?
Swish: 1230094664
Bankgiro
Kontant direkt till chauffören
Vi bokning av resa betalar man en handpenning på mellan 500 – 1000 :-

Kan vi bli fakturerade på vårt företag?
Ja

Kan man ta med sig egen dryck?
Ja. Vi har kylhinkar med is, champagneglas och whiskyglas

Hur många kan man vara i en limousine?
Max 8 passagerare/limousine

Alkohol:
Ingen alkohol ingår i priset när man hyr en limousine av oss. Har man åldern inne kan man däremot ta med sig egen alkohol.

Säkerhet:
Alla våra Limousiner är utrustade med säkerhetsbälte till alla 8 passagerare och vi uppmanar alla att också använda säkerhetsbältet under färden. Om ni önska ha med barn i limousinen, så går det självklart bra. Vi kan ta med sittkuddar och barnstolar om det efterfrågas.

Att lut sig ut eller ha någon kroppsdel utanför fönstret är inte tillåtet. Vi är välmedvetna om att man som student gärna vill synas och det är helt okej, men det ska ske innanför fönstret.

Max 8 passagerare kan färdas i våra limousiner!

Om det uppstår tråkigheter…
Olyckor kan självklart hända inne i limousinen och vid de flesta fallen tar vi inte ut någon extra avgift för det. Skulle vi däremot få uppfattningen av att personerna i bilen inte är varsamma och följer sunt förnuft, så kommer vi att ta ut en avgift om skadegörelse eller liknande uppstår. Vi förbehåller oss rätten att avbryta uppdraget om chauffören i fråga inte tycker att kunden lyssnar på uppmaningar om försiktighet eller inte följer våra regler. Vid de tillfällena betalar ej tillbaka några pengar. 

Avgifter
Rökning i Limousine: 5.000 Kr
Skadegörelse: 5.000 Kr
Uppkastning: 3.000 Kr
Förstörelse av glas: 200 Kr / st
Extra städning: 500 Kr
+ eventuell verkstadskostnad

När ni bokar våra limousiner kan ni förvänta er bästa tänkbara service, diskretion och punktlighet!